Je hebt waarschijnlijk kettingen van vriendschap of broer of zus gezien, waarbij beide kettingen bij elkaar passen. Je kunt dat concept omzetten in een van de beste tattoo-ideeën voor broers en zussen, vooral als je een broer of zus hebt.

Je kunt zo creatief zijn als je wilt, dus je hoeft het niet simpel te houden. Je zou echter elk een tatoeage van een half hart kunnen krijgen, en je kunt een vol hart maken als je de tatoeages naast elkaar plaatst.

Als je creatiever wilt zijn, kun je elk een tatoeage laten zetten van bijvoorbeeld een kind. Elke tatoeage kan een stippellijn hebben die van de zijkant van je lichaam loopt en die aansluit op de andere tatoeage wanneer jij en je broer of zus naast elkaar staan.

LIEFDE. is een populair nummer van Frank Sinatra, maar diezelfde vier letters kunnen er geweldig uitzien in een tatoeage! Dit idee is een eenvoudig maar lief tattoo-idee voor iedereen die een speciaal stukje inkt wil delen met hun partner.

In dit tattoo-idee krijgt de ene persoon een tatoeage van de letters ‘L’ en ‘O’, terwijl de ander de set voltooit met ‘V’ en ‘E’. Het is een lieve en ietwat subtiele manier om je liefde voor iemand te tonen.

De meeste Amerikanen denken bij de Chinese dierenriem aan het Chinese dier van het jaar. Net als westerse astrologie, kunnen deze dieren enkele van de beste tatoeage-ideeën voor broers en zussen opleveren.

Er zijn 12 dieren, dus de meeste groepen broers en zussen zullen elkaar niet overlappen, tenzij je ver uit elkaar bent geboren. Dat betekent dat je elk een unieke tatoeage kunt krijgen als je besluit om tatoeages van je respectieve geboortejaren te krijgen.

Als alternatief kunt u de dieren van de geboortejaren van uw broers en zussen combineren. Je kunt tatoeages van elk dier krijgen, of je kunt ze combineren, zoals een tatoeage van een varken met een slang voor de staart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *