Denk je erover om een ​​tatoeage te laten zetten?

Wanneer mensen geen manieren meer hebben om zichzelf te uiten, zijn tatoeages de op één na beste optie die er is. Deze huidkunsten zijn geweldig om je je gevoelens en interesses te laten uiten. Sommige tattoo-artiesten voeren af ​​en toe zelf-tatoeages uit om te pronken met hun vaardigheden als artiest.

Hierdoor zijn tatoeages de laatste jaren in populariteit gegroeid.Ondanks de stijgende populariteit hebben slechts een paar mensen de laatste tijd nieuwe tatoeages gekregen. Voor het grootste deel komt dit omdat mensen het moeilijk vinden om met geweldige tattoo-ideeën te komen.Vaak komt dit voort uit de schaamte dat je idee misschien niet zo geweldig is als je dacht. U kunt ook moeite hebben om iets te bedenken dat een permanente aanvulling op uw lichaam kan worden.

Het bovenste sleutelbeen

Over het algemeen zullen tatoeages na verloop van tijd vervagen bij directe blootstelling aan zonlicht. Als je neigt naar het krijgen van je eerste tatoeage op je borst, dan is het bovenste sleutelbeen een goede keuze.

Waarom?

Het wordt beoordeeld als een van de minst pijnlijke plekken om een ​​tatoeage te krijgen, en ook de huid in dit gebied rekt na verloop van tijd niet zo veel als de rest van de borstkas, dus je tatoeage moet redelijk constant blijven.

Overweeg om dierentatoeages te gebruiken

Dierlijke tatoeages zijn om vele redenen populair. Ten eerste kunnen ze schattig en eenvoudig zijn. Een andere reden is dat ze de neiging hebben om veel dingen te symboliseren.Het hebben van de tatoeage van een leeuw kan bijvoorbeeld in veel opzichten kracht betekenen. Wolven daarentegen hebben de neiging om de felheid van de drager te symboliseren. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor tatoeages van dieren en de betekenissen erachter, waardoor het kiezen van een tatoeage gemakkelijker voor je wordt.

in het algemeen is de grootste zorg voor iemand die zijn eerste tatoeage krijgt, de mate van pijn die hij verwacht.

Het is duidelijk dat het krijgen van een tatoeage niet hetzelfde is als een eenhoorn die regenbogen op je huid likt, het proces kan pijnlijk en langdurig zijn, afhankelijk van de locatie en de tijdsduur dat je in de stoel zit.

Een factor die moeilijk te meten is, is ook uw eigen tolerantieniveau voor pijn. Als je iemand bent die schreeuwt bij het krijgen van een vaccinatie, dan wil je misschien bij de bovenstaande lijst blijven.

Hier zijn enkele van de gebieden die u moet vermijden als u zich zorgen maakt over pijn:

De ribbenkast is extreem gevoelig
Vingers hebben weinig demping tussen de huid en het bot, dus zijn behoorlijk pijnlijk tijdens het tatoeëren
Ellebogen missen ook genoeg ‘vlees’ om een ​​kussen te creëren, dus je voelt de tattoo-naalden tot op het bot
De enkel is geen ideale plek voor je eerste tatoeage, met de huid zo dicht bij het bot, en alle rare manieren waarop je je voet moet blijven buigen om de perfecte tatoeage te krijgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *